top of page

VERZENDING EN BEZORGING

Hoe we het doen

Hier komt jouw verzendbeleid. Dit is de plek om informatie te geven over verzendmethodes, verpakkingen en kosten. Houd het kort en gebruik duidelijke taal om het vertrouwen van je klanten te winnen zodat ze vaker terugkomen!

Meer informatie

ONS RETOURBELEID

Alles wat je moet weten

Hier komt jouw retourbeleid. Je kunt hier beschrijven hier wat klanten moeten doen als ze zich hebben bedacht, of wanneer ze niet tevreden zijn met hun aankoop. Heldere regels stellen klanten gerust zodat ze zonder problemen een bestelling kunnen plaatsen en dat later nog eens doen!

Contact

IMPRINT

Template voor uw imprint

LIGHTS ONLY
Schuttersveld 1c
7514 AC, Enschede
Nederland
Telefoon: 053 431 6398 
E-mail: info@lampenpaleis.nl
Website: www.lightsonly.nl
Bevoegde vertegenwoordiger: F. van Beek
KVK-nummer: 12345678
Bevoegde rechtbank: Rechtbank Overijssel
Indien beschikbaar: BTW-nummer
BTW-wet: Wet op de Omzetbelasting

​Dit is een imprint. Een imprint is in sommige regio's wettelijk verplicht. Dit template bevat alleen algemene informatie en voorbeeldteksten en is niet gereed voor publicatie. De informatie in een imprint is afhankelijk van uw bedrijfs- of websitetype. We raden u aan juridisch advies in te winnen om u te helpen bij het begrijpen van de imprint en het helpen opstellen van uw imprint.

Meer informatie

PRIVACY BIJ LIGHTS ONLY

Alles over informatiebeveiliging

Hier komt jouw privacybeleid. Dit is een prima plek om je klanten te informeren over hoe je hun persoonsgegevens gebruikt, opslaat en beveiligt. Voeg details toe, zoals hoe er gebruik wordt gemaakt van externe partijen om betalingen te verifiëren, of over de manier waarop gegevens van klanten worden verzameld en gebruikt nadat de aankoop voltooid is.

De privacy van je gebruikers is ontzettend belangrijk voor je bedrijf, dus neem de tijd om een nauwkeurig en gedetailleerd beleid te schrijven. Gebruik duidelijke taal zodat ze met vertrouwen kunnen shoppen, keer op keer!

Contact
bottom of page