top of page

Bezorgen

Nadat u bij ons een product heeft besteld, heeft u bij ons de opties om het product op te halen bij ons in de winkel of het te laten bezorgen. 

Bezorg kosten

Nederland 

Bij bestellingen hoger dan 50.- bereken wij geen extra bezorgkosten. Bestellingen onder de 50,- berekenen wij 9.95 per verzending. 

 

België en Duitsland

Bij bestellingen hoger dan 75,- rekenen wij geen verzendkosten. Bestellingen onder de 75,- bereken wij 14.95 per verzending. 

Grotere/breekbare producten kunnen alleen worden afgehaald of met onze eigen bezorgservice worden bezorgd. (Dit is altijd eerst duidelijk beschreven in de productinformatie.)

Eigen bezorgservice 

Wij hebben ook onze eigen bezorg service. Woont u binnen een een straal van 20km vanaf Schuttersveld 1c Enschede en een order bedrag vanaf  75.- bezorgen wij met onze eigen bezorg service gratis. Bestelling onder de 75,- worden met de post opgestuurd. 

Speciale Bestellingen 

Bestelling die te groot of te zwaar of breekbaar zijn voor onder andere PostNL. Worden ook door onze eigen bezorgservice bezorgt. Lampen die door ons moeten worden bezorgt kunt u herkennen aan ''Eigen bezorgservice''. Kosten voor binnenland, België en Duitsland. Kunt u contact met ons opnemen. 

Let op onze bezorgservice is standaard mogelijk als u binnen een straal van 15 km van Schuttersveld 1c woont. In nader overleg is het mogelijk om elders in Nederland met onze eigen bezorgservice te bezorgen.,

bottom of page