top of page
Lampenwinkel Enschede

Lampenwinkel Apeldoorn

Bent u op zoek naar verlichting in Apeldoorn? Bij LightsOnly kunt u uw huis precies zo verlichten als u wenst. Als verlichtingsspecialist met meer dan 45 jaar ervaring, helpen wij u graag met al uw verlichtingsvragen.

 

Dankzij onze uitgebreide expertise voorzien wij u van de beste verlichting in Apeldoorn. Zoekt u een betrouwbare lampenwinkel in Apeldoorn? Kom dan naar LightsOnly, waar we samen met u de ideale verlichting voor uw woning uitzoeken!

Waarom LightsOnly?

LightsOnly is meer dan alleen een lampenwinkel; bij ons draait alles om persoonlijke service. Zodra u onze winkel binnenstapt, betreedt u een wereld van verlichting.

 

U vindt bij ons een overvloed aan inspiratie voor allerlei soorten lampen. Onze volledig vernieuwde showroom biedt een uitgebreide collectie nieuwe lampen, waarmee u elke gewenste sfeer kunt creëren.

Vindt u het moeilijk om de juiste verlichting voor uw woning in Apeldoorn te kiezen? Vraag dan gerust om deskundig advies. We helpen u graag met het opstellen van een lichtplan, zodat uw woning optimaal verlicht wordt!

De mooiste lampenwinkel
Lampenwinkel Enschede

Lichtadvies in
Apeldoorn

Het creëren van de juiste sfeer met verlichting vergt zorgvuldige planning. Bij het kiezen van lampen moet je met veel factoren rekening houden. Ben je op zoek naar deskundig advies? Dan ben je bij LightsOnly aan het juiste adres!

 

Onze specialisten komen graag bij je thuis of op je bedrijfslocatie om een lichtplan op te stellen. We analyseren de ruimte, bepalen de beste lichtpunten en kiezen de meest geschikte verlichting.

Daarnaast kunnen we de verlichting ter plekke testen, zodat je direct het effect kunt zien. Wij bieden je graag persoonlijk en professioneel lichtadvies in Apeldoorn!

Lampen in Apeldoorn kopen bij LightsOnly

Bij LightsOnly staat persoonlijke service voorop, en we geven graag deskundig en individueel lichtadvies. Ons brede assortiment lampen biedt u een ruime keuze om de gewenste sfeer in uw huis te creëren. Voor bijna elke wens hebben wij de juiste lampen.

Wilt u advies of inspiratie opdoen? Bezoek dan onze lampenwinkel en laat u verrassen door onze uitgebreide collectie bij LightsOnly!

De mooiste lampenwinkel

Compleet Vernieuwde Showroom

Adres

Schuttersveld 1c
Enschede, 7514 AC

Ga direct met Google Maps:

Telefoon

Email

Connect

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page