top of page
Lampenwinkel Enschede

Lampenwinkel Hengelo

Op zoek naar lampen in Hengelo? Met de lampen van LightsOnly verlicht u uw huis precies zoals u in gedachten heeft. Wij zijn al ruim 45 jaar verlichtingsspecialist. Met deze jarenlange ervaring voorzien wij u graag van verlichting in Hengelo.

 

Bent u op zoek naar een lampenwinkel in Hengelo? Kom dan langs bij LightsOnly, waar we samen met u de perfecte verlichting voor uw woning uitzoeken!

Waarom LightsOnly?

LightsOnly is niet zomaar een lampenwinkel, bij ons staat persoonlijke service centraal. Stapt u onze lampenwinkel binnen, dan stapt u binnen in een wereld van verlichting. Bij ons vindt u eindeloos veel inspiratie voor allerlei soorten lampen. Onze compleet vernieuwde showroom bestaat uit een nieuwe collectie lampen, waarmee u elke gewenste sfeer creëert.

Vindt u het lastig om de juiste verlichting voor uw woning in Hengelo te vinden? Vraag dan gerust om deskundig advies. We stellen graag samen met u een lichtplan op, zodat uw woning perfect wordt verlicht!

De mooiste lampenwinkel
Lampenwinkel Enschede

Lichtadvies in Hengelo

De juiste sfeer in een ruimte creëren met verlichting is niet iets wat u dagelijks doet. Er zijn veel verschillende factoren om rekening mee te houden bij het uitzoeken van de juiste lampen. Als u op zoek bent naar een lampenwinkel die u voorziet van advies, dan bent u bij LightsOnly aan het juiste adres!

 

Onze specialisten komen graag langs bij u thuis of bij uw bedrijf om een lichtplan te maken. Hierbij nemen we de ruimte nauwkeurig door, bepalen we verschillende lichtpunten en het meest geschikte soort verlichting. Daarnaast is het ook mogelijk om de verlichting in de ruimte te testen, zodat u direct het resultaat ziet. We voorzien u met plezier van persoonlijk en professioneel lichtadvies in Hengelo!

Lampen in Hengelo koop je bij LightsOnly

Bij LightsOnly leveren we persoonlijke service, daarom geven we graag vakkundig en persoonlijk lichtadvies. Met ons brede assortiment lampen bieden we u een ruime keus aan verlichting om de gewenste sfeer in uw woning te bereiken.

Voor vrijwel elke wens bieden wij passende lampen. Kunnen wij u in onze lampenwinkel verder helpen of wilt u graag inspiratie opdoen? Kom dan eens langs bij LightsOnly en laat u verassen door onze uitgebreide collectie!

De mooiste lampenwinkel

Compleet Vernieuwde Showroom

Adres

Schuttersveld 1c
Enschede, 7514 AC

Ga direct met Google Maps:

Telefoon

Email

Connect

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page