top of page
Lampenwinkel Enschede

Lampenwinkel Zutphen

Bent u op zoek naar lampen in Zutphen? Met de lampen van LightsOnly kunt u uw huis precies zo verlichten als u in gedachten heeft. Wij zijn al meer dan 45 jaar verlichtingsspecialist.

 

Met deze uitgebreide ervaring voorzien wij u graag van verlichting in Zutphen. Zoekt u een lampenwinkel in Zutphen? Kom dan langs bij LightsOnly, waar we samen met u de perfecte verlichting voor uw woning uitzoeken!

Waarom LightsOnly?

LightsOnly is niet zomaar een lampenwinkel, bij ons staat persoonlijke service centraal. Wanneer u onze lampenwinkel binnenstapt, betreedt u een wereld van verlichting. Bij ons vindt u eindeloos veel inspiratie voor allerlei soorten lampen. Onze volledig vernieuwde showroom bestaat uit een nieuwe collectie lampen, waarmee u elke gewenste sfeer kunt creëren. 

Vindt u het lastig om de juiste verlichting voor uw woning in Zutphen te vinden? Vraag dan gerust om deskundig advies. We stellen graag samen met u een lichtplan op, zodat uw woning perfect wordt verlicht!

De mooiste lampenwinkel
Lampenwinkel Enschede

Lichtadvies in
Zutphen

Het creëren van de juiste sfeer met verlichting is geen dagelijkse taak. Bij het kiezen van de juiste lampen zijn er veel factoren om rekening mee te houden. Bent u op zoek naar een lampenwinkel die deskundig advies biedt? Dan bent u bij LightsOnly op de juiste plek!

 

Onze specialisten komen graag bij u thuis of op uw bedrijfslocatie om een lichtplan te maken. We analyseren de ruimte grondig, bepalen de lichtpunten en kiezen de meest geschikte verlichting. Daarnaast kunnen we de verlichting ter plekke testen, zodat u meteen het effect kunt zien. Wij bieden u graag persoonlijk en professioneel lichtadvies in Zutphen!

Lampen in Zutphen koop je bij LightsOnly

Bij LightsOnly staat persoonlijke service voorop, en we geven graag deskundig en individueel lichtadvies. Ons brede assortiment lampen biedt u een ruime keuze om de gewenste sfeer in uw huis te creëren. Voor bijna elke wens hebben wij de juiste lampen.

Wilt u advies of inspiratie opdoen? Bezoek dan onze lampenwinkel en laat u verrassen door onze uitgebreide collectie bij LightsOnly!

De mooiste lampenwinkel

Compleet Vernieuwde Showroom

Adres

Schuttersveld 1c
Enschede, 7514 AC

Ga direct met Google Maps:

Telefoon

Email

Connect

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page